söndag 15 februari 2009

Hejsan alla kamrater!

Helgens framgångar och motgångar!

Kollektivet hade ställt till med fest för att främja kamratskapen med faluns unga och gamla (jimbo).
Festen var också för att jag och kamrat Playboy hade fört samman Faluns och Borlänges studentkårer till en kommunistisk organisation under samma fana! Lycka stod på topp, socialismen flödade och den gemensamma kamratskapen lyste som en stark skära i falunatten. Våra planer för lördagen var att vi under gemensam anda skulle ta hand om disken. Detta på mitt förslag eftersom det oftast är jag som bidrar med arbete för att hålla kollektivet i gång. Inte för att jag menar att de andra inte jobbar, bara att de gör det... på andra sätt. Iallafall, efter ett politiskt framträdande på dalarnas studentkår med tal från både mig och Kamrat playboy, samt intygande från Kamrat Anna att hon skulle hålla privata sammanträden med några av faluns yngre män trodde jag att kommunismen hade tagit ett stort steg mot seger!!!

MEN NEJ, vad möts mitt röda öga när jag vaknar upp? Kapitalistsvinen har under nattens gång brutit sig in och DISKAT KOLLEKTIVETS DISK! Varför detta hjärtlösa och helt korrupta försök att splittra vår vackra kollektiv kan jag inte förstå!

Nu ligger jag i fosterställning i duschen och gråter, men kamrat Playboy försöker att muntra upp mig med att högläsa ur "Maos lilla röda" samt att göra fina imitationer av hur en renrasig kapitalist ser ut när han förgriper sig på oss vanliga arbetare. Tur att han finns annars hade jag inte klarat av detta bakslag. Medan vattnet rinner längs ryggen kommer jag att tänka på mitt och kamrat Playboys projekt, att göra om glassbilen till " Marxbilen" , att sälja glass med propaganda på, Kan bli superkul!!!

Men just nu vill inte tårarna sluta rinna, kanske också bero på att Kamrat Playboy har fått något glansigt i blicken, han försöker att fördriva demonerna inom mig med rödlök som han kastar på mig. Nåväl han vet väl vad han gör antar jag, han är ju trots allt den som omvände mig !!

Leve Folket och Revolutionen!

//Kamrat Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar