lördag 7 februari 2009

En ny kamratlig dag gryr!

Igår var jag fullt upptagen med ett nakenvernissage helt i rött som jag anordnar. Arrangemanget var mycket uppskattat, Eskilstunas nakna marxister åkte hela vägen från Göteborg för att avnjuta konstligheterna. Jag utböt dessutom tjänster med en skäggig kamrat från Sibirien, en högst trevlig herre må jag säga.

Kollektivet är inte sig självt idag, båda mina kamrater har försvunnit. De kunde nämligen inte närvara på min nakenvernissage igår eftersom de skulle ha en indoktrineringsmiddag med nya potentiella kamrater! De drack vin (rödvin såklart) och socialiserade hela kvällen men imorse när jag kom hem imorse efter mitt och Sibirien-Bosses varuutbyte stod ingen av kollektivets bofasta kamrater att hitta. Tydligen har kamrat-Anna gått så långt i sina ansträngningar att rekrytera kamrater till revolutionen att hon faktiskt har anordnat ett speciellt VIP-partimöte för ett gäng ungerska utbytesstudenter inatt. Tydligen var dem inte hela klara ens nu på morgonen. Det känns skönt med en sådan trofast kamrat till hjälp i proletariatets kamp!

Kamrat-Kalle däremot, han har inte vett att uppskatta våre kamraters hårda arbete för att kunna erbjuda nationens förkämpar prima vin. Eller så är det just uppskattar det han gör, kanske var hans...återbetalning...av vinet helt enkelt ett utbrott av moralens uppvaknande inom kamrat-Kalle. Jag tror bestämt att så var fallet!

Viva la revolution!

//
Kamrat-Playboy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar