söndag 15 februari 2009

Hej Kamrater!

Fredagens värvningsmöte var en stor framgång! Faktiskt så skapade värvningsmötet ett enormt intresse i hela grannskapet, en strid ström av alla våra grannar ringde på dörren och frågade vad vi egentligen höll på med. Skönt att vi har fått chansen att omvända de arma själarna. Dock så börjar jag misstänka att vi har ett problem, efter värvningsmötet hade jag och Kamrat-Kalle samlat ihop all disk och sett framemot att få njuta av arbetets frukter under lördagen, men döm av vår fasa då vi på lördagsmorgonen kliver upp och inser att någon har bestulit oss det proletära nöjet att arbeta! Kapitalisterna i hyreshuset mittemot har uppenbarligen brutit sig in i lägenheten och saboterat för oss! Dem kommer bli de första att lynchas när revolutionen kommer!
I övrigt så verkar någon ha blivit så inspirerad av de kollektiva ideerna att de faktiskt har förevigat hela agitationsprocessen under värvningsmötet i bildform.

Kollektivet gör här gemensam sak, Kamrat Playboy leder kollektivet i en sång för kamraterna i Kina och deras strålande exempel. Kamrat Kalle instämmer ljuvligt och Kamrat Anna söker ögonkontakt med de lite mer tvivlande för att senare kunna återkomma till dem i en mer personlig debatt.

Kamrat Anna försöker här med hjäl pav glasbottnarna att övertyga Kamrat Nettan om det förträffliga med realsocialismen. Det kan för den oinsatte se ut som att Nettan i rent självförsvar försöker strypa sig själv, men det är enbart den nordvietnamesiska kamrathälsningen som Kamrat Anna tidigare demonstrerat. Ytterligare en trogen kamrat, hurra!



Kamrat Anna gjorde verkligen ett förträffligt arbete!

Jag låg såklart inte på latsidan själv, här har vi ytterligare en trogen proletär! Välkommen i den röda massan Kamrat Nisse!

Några av proletärerna i den röda flocken behövde fortfarande övertygas, jag tog mig an uppgiften och försökte genom lite hederlig agitation, skickligt koreograferad av kamrat Kalle, övertyga dem om vår historiska uppgift, revolution!

Vi kände dock att vissa av våra käre medproletärer inte riktigt förstod det allvarliga i situationen, jag bad därför Kamrat Kalle hjälpa mig illustrera de onda borgarna!

Här spelar Kamrat Kalle upp en scen ur min egen succeroman "Kapitalisten kommer och tar dig!". Massorna tycktes vara mycket imponerade.
För säkerhets skull lät jag Kamrat Kalle dyka upp i slumpvis utvalda konversationer hos deltagarna i värvningsmötet och utföra sin imitation av de elaka imperialisterna!
Överlag tror jag att värvningsmötet lyckades mycket bra, vi blev efter några liter av Maos lilla röda (Kvällens drink, Hembränt och näsblod) så entusiastiska att vi skickligt och fullkomligt obemärkt infiltrerade ett partimöte på de lokala borgarnas partihögkvarter (skickligt kamouflerat till studentkår). Vi spred vår propaganda och övertalade många vilsna borgare att enas med oss kamrater och tillsammans med oss smida vårt verktyg och vapen, partiet!
Leve revolutionen!
Kamrat Playboy

1 kommentar:

  1. Ni borde skämmas! Vet ni inte att Stalin var en best, och att Kim Jong Il (eller hur fan han nu stavar sitt namn) mest sitter och kollar porrfilmer hela dagarna. Nej, tacka vet jag en rejäl aktiepost i ett riskkapitalbolag med postlådeadress på Bermudas. Utan kapitalism, inget välstånd, utan bara elände. Se så fint Pinochet byggde upp det depraverade Chile med god hjälp av nyliberalen Milton Friedman - en hyvens karl.
    Farbror Per

    SvaraRadera