söndag 22 februari 2009

Hej Kamrater!



Jag har nu efter trogen tjänst i tingsrätten där vi fällde de kapitalistiska svinen fått min belöning! Tinget insåg min glödande storhet och befordrade mig till politisk översynsman i kommunen! Sagt och gjort har jag börjat mitt förvärv på Faluns stadsplanering där jag ombads att se över och förbättra det arbete som gjordes. Jag började med en kopia av Falu torg som kapitalisterna på kontoret gav mig. Äntligen arbetare är det dags för oss alla att få ett torg alla proletärer i världen kan avundas oss!





Kapitalisterna blir vräkta, gudsmännen blir rivna och proletärernas parad marscherar in på torget! Affärsgatorna är numera pansarparkeringar, gallerian är infanteristernas baracker(proletärernas förkämpar!), statyn av Kamrat Engelbrekt blickar stolt ut över oss proletärer och från Mao promenaden hörs proletärernas stolta sång när de marscherar in för att göra Kamraternas röster hörda!

Och det är inte slut där Kamrater, det är givetvis vi som får äran att förfärdiga vårt eget socialistiska torg! Klockan 17 prick på måndag morgon ses vi på torget med våra hammare och skäror redo, upp till kamp kamrater!

//Kamrat Playboy

3 kommentarer:

  1. Hej kamrater!
    Jag är djupt imponerad av er blogg som har fått mig på helt andra tankar. Vad fan ska vi med alla gallerior och kyrkor till. Riv eländet och låt prästerna sälja (statlig) korv (falukorv) på Falutorget! Får man ansluta sig till ert kollektiv?
    Fredrik Reinfeldt

    ps. säg för fan inget till Anders Borg om detta, han skulle bli skitarg. Filippa har redan lämnat mig, men jag bryr mig inte, revolutionen är viktigare.

    SvaraRadera
  2. Du är välkommen Fredde! Men du vet Anders....du får inte säga att det är vi som sagt det men han är här och fikar på torsdagarna, du vet väl att han egentligen är borgaren som inte vill vara blå?

    //
    Kamrat Playboy

    SvaraRadera
  3. Schyssta bananer, Playboy! Jag tar med mig vår slemmige partisekreterare Schlingmann och den tvålfagre herr Littorin. Har även pratat med Duracellkaninen Maud Olofsson, men hon verkar vara alltför speedad för att just nu kunna bestämma sig för att följa i Stalins fotspår. Hägglund står bara och rabblar böner, så han är för närvarande icke kontaktbar.
    Må huvudena rulla på Falu torg!
    Er tillgivne Kim Jong Il (porrkung i Pyongyang)

    SvaraRadera