tisdag 24 februari 2009

Halloj Alla Kamrater!

Världen har förändrats proletärer, och inte till det bättre. När jag gick ut från kollektivet mötes jag av en fruktanssvärd syn.... vilket knappt kan beskrivas med ord men jag ska göra mitt bästa. Jag såg Fredde Reinfeldt med djävulshorn i pannan stå och piska Kamrat Playboy på falu torg, blodet forsade men kamrat Playboy skrek att den röda färgen inte går att tvätta bort, vilket fick fredde att slå ännu hårdare.

Jag såg långa led med skitiga arbetare som var fastkedjade i varandra, påskyndade av herr Borgs nya fina oxpiska. Maud åt upp alla kommunistiska barn, Göran Hägglund tvingade kamrat Anna att lägga ner sin basodling som hon har i köket samt att slava som hans fotpall! Deras vidriga polis fick syn på mig och jag sprang.... sprang med socialismens ideal i mitt hjärta, STOLT OCH STARK!

Jag lämnade mina förföljare bakom mig, MEN ACK, jag hade blivit lurad! I ett träd satt George Bush och lurpassade med sitt kapitalistnät! Förnedrad, slagen och nerkissad blev jag satt att producera asbest-barnleksaker under evig tid. Solen lyser inte längre, lukten av svavel finns överallt eftersom helvetet har kommit upp till jorden och jag har inte råd att gå till tandläkaren..... MED ETT SKRIK VAKNAR JAG! Puh.... det var bara en dröm. Jag ser mig om i kollektivet, kamrat Anna hoppar runt och kvittar om kärlek, kamrat Playboy sover med en pensel i munnen , antaligen drömmade om sitt nya arbete på kommunen och jag har på mig min stalinpyjamas. Första sidan på tidningen pryder Fredde Reinfeldts förvirrade och elaka ansikte samt hans djävulshorn, allt är tillbaka till det normala. Jag byter om till min röda postklädsel och cyklar 5 mil(med punka på båda däcken) i 2 meter snö till arbetet!

Drömmar är till för att förverkligas eller bekämpas kamrater! Rösta rött!

MVH

Kamrat Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar