måndag 2 mars 2009

Hej Kamrater!

Ett par röda dagar har förflutit och mycket revolution har runnit genom ån! Jag har under den senare delen av veckan och helgen faktiskt fått praktisera min ideologi hos Polisen! Hör och häpna, de borgerliga brackornas yttersta kontrollorgan ville ge mig chansen att omvända de stackars offren för borgarsamhället! Jag fick helt enkelt tillåtelse att tillbringa en hel del tid med fångarna i cellerna där jag fick sprida våra socialistiska ideer. Vilken enastående publik! Till och med genom det där "isolerande" materialet i cellen kunde jag riktigt höra hur de sög åt sig ideerna! Till slut tröttnade polismännen, de arma verktygen för en förtryckande stat, på mina rättfärdiga ideer och försökte straffa mig genom att återigen slänga ut mig i det sorgliga vintersamhället för vilket borgarna bär ansvaret. Men en kamrat besegrar man inte så lätt, jag ska in i cellerna igen, misströsta inte kamrater, jag återkommer för att berätta hur vi ska få slut på kapitalisternas amsagor!

Jag har just återvänt till vårt röda kollektiv, Kamrat Kalle har haft ansvaret medan jag har varit borta. Tydligen så har Kamrat Anna planlagt en röd resa till Rödköping som Kamrat Kalle givetvis genast godkände! De tog vår kollektiva röda Lada och begav sig ner, tydligen så har Kamrat Anna fler kollektiva vänner där nere. Kamrat Kalle har träffat dem och slogs tydligen av den varierande ålder dem hade och berättade rörd för mig att dem verkade som en enda familj! Tydligen så hade dem dock döpt om Rödköping till Nyköping, ytterligare ett av kapitalisternas nidingsdåd! Tur att Kamrat Kalle fanns där för att stödja Kamrat Anna, medan hon ägnade sig åt ett mycket viktigt varuutbyte demonstrerade Kamrat Kalle mot borgarbrackornas tjuvfasoner! Under slagorden "Inget mera nytt, tillbaks till rött!" marscherade han taktfast utanför kommunhuset tills Lotta i receptionen ringde efter Polisen som tydligen var upptagna med något rabalder i Falun, tur att de inte var kvar i Falun och att jag själv var upptagen med fångarna när det hände! Kamrat-Kalle blev sur över det svala mottagandet från fascist-kommunen och skred till aktion, under en svettig eftermiddag målade han om varenda skylt på 10 mils omkrets till Rödköping! Vilken tur att jag har så hängivna kamrater till min hjälp i revolutionen!

Kamrat Anna blev sedermera klar med sitt varuutbyte och återvände till Ladan med en massa fina och häftiga växter, de flesta röda. De packade in hela det rödköpingsbaserade kollektivet i bilen och återvände till Falun där de håller på att hjälpa Kamrat Anna med att etablera en utväxt av kollektivet i huset bredvid, enligt henne ska det här starkt hjälpa oss i kampen mot kapitalisterna i hyreshuset mittemot!

En ny vecka dagas och jag ska tillbringa den hos scouterna i Svärdsjö! Förhoppningsvis är det Rödsjö på fredag!

Väl mött Kamrater!
Kamrat Playboy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar