måndag 16 mars 2009

Proletärer på frammarsch!

Hej alla Kamrater ute i den stora och otäcka världen!

Efter vårt brandtal på kåren i fredags kunde vi dra några slutsatser:
1. Fulla människor har dålig uppfattningsförmåga (alltså ska vi använda oss av ett enklare ordval nästa gång).
2. Fulla människor går att påverka med mutor i form av alkohol
3. Fulla människor kommer inte ihåg vem som gav dem order att vandalisera mcdonalds samt trakasera dess personal när de ska sova.
4. Vi måste nässla oss in i fler föreningar!

Detta satte de vackra proletärerna i tankeverksamhet hela söndagen och det var som vanligt den store Kamrat Playboy som kom med den underbara lösningen! Han poängterade att han hade fått i uppdrag av kommunen (alltså han själv) att färga vattnet i badhuset till rött, eftersom det löste många av de problem som badet hade haft efter dumma tonårsflickor. Kollektivet satte planen i verket, Kamrat Playboy gnolade och färgade vattnet, jag delade ut flyers samt argumenterade högljutt att kapitalister inte hade rätt att använda det nu omvända badhuset för deras utsugande syften. Kamrat Anna socialiserade i badhusets allmänna bastu där hon (enligt egen utsago) spred kommunismens strålande budskap till de svettiga människorna. Kön var mycket lång till bastun iallafall, så jag och Kamrat Playboy var mycket stolta över henne. Tack vare mina värdelösa datakunskaper har vi ändrat schemat för simhallens aktiviteter!

Måndag- Fredag

Förmiddag: Barnsim till Sovjets nationalsång.
Kommunistiskt sim för de äldre.
Eftermiddag:Vattenjympa iförda röda baddräkter ledd av Kamrat Playboy och Kamrat Kalle
Lektioner för de som inte kan simma utan livboj
Sista passet är till för de som har avancerat inom partiets gradsystem, där kommer det att hållas lektioner hur man på bästa sätt målar fina Mao-vykort samt hur dränker kapitalister utan att lämna spår efter sig. Kamrat Anna har också velat leda lektioner i undervattensbotanik men vi ska se vad det finns för intresse för denna aktivitet.

Så alla är välkommna till Faluns nya vackra badhus varje dag i veckan! I sann anda är badet öppet dygnet runt för att passa alla proletärer i området!

//Kamrat Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar