tisdag 10 mars 2009

Tja Kamrater!

Nu har lite tid förflutit och det är dags att summera vad som har hänt i vårt avlånga land. Jag har haft en välkommen semester från det alienerade arbetet på posten och tagit min röda rumpa till den fördömda staden Örebro för att sprida det kommunistiska budskapet!

Som tur är finns mina skapare, fader och moder, som håller den röda fanan högt placerade i Örebro-området. Min propagandatur började med ett besök hos min gamla gymnaieskola, där jag med budskapet " Bu för kapitalism, tummen upp för planekonomi" sådde många nya frön för framtida bruk. Nu var det dags att ta sig an Örebros nattliv och dess facistiska arbetsledare. Problematiken var dock att jag lydde Kamrat Playboys råd hur man socialiserar med krogbesökare, att man ska ha ett intag på minst 3 liter av den röda drycken var inte av godo för mig. Trots detta lyckades dock med att omvända 3 misstänksamma vakter, få en drink uppkallad efter mig (kommer dock inte ihåg vad namnet var) samt spy ner en valaffich för moderaterna.

Söndagen bestod i att jag rannsakade mitt inre, insåg att jag inte hade råd att ta mig tillbaka till Falun med hederliga medel, så jag kapade första bästa bil för att ta mig hemåt. 2 mycket upprörda damer i 20-års åldern som var på väg till en konferans i Malmö missförstod mitt budskap och trähygge till en början men efter viss övertalning hade den vackra röda dimman lagt sig över deras korrupta tankar. Det visade sig faktiskt att de hade ljugit för mig om deras destination, de skulle faktiskt till Falun där de spelade för ett innebandylag. Så nu är Falus damlag i innebandy stolta sponsorer för vår sak! Diskssionen var om folket var redo för att döpa om laget till " Stalingrads röda brudar" men det kan bara framtiden veta.

Nu är jag åter tillbaka på posten, där arbetetsbördan hade ökat med 200 % efter min korta men mycket händelserika semeter.

UPP TILL KAMP PROLETÄRER!

// Kamrat Kalle

PS: Folkets orangea pensionskuvert har fått ny färg (gissa vilket), tack för den fina gesten Kamrat Playboy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar